keeewk!

HELVETES JÄVLA FAAAN ATT LULEÅ FÖRLORA! ;(  känner att de snart int kan gå nå mer åt helvete för jag.. ska ta och fixa min blogg nån dag då ja har tid, har typ aldrig ens tid å blogga mera. men nu blir de att se BB<3 hörs sen nån da, hejs!

Lay You Down

har nyss sett klart hockeyn, balle att luleå förlora! :(  men iaf ida så har vi börjat me TP på rikt, ska bli grymt skönt att slippa skolan på 2 veckor nu och hålla på me TP ist. ida har vi fixat kläder å sånt och i morn ska vi börja prov sminka på varann, lär bli riktigt porrigt! ;) men nu ska ja ta och se Big Brother, pusstjo! ;*

nu..

.. har ja nyss fixat klart i alla terrarium, ska gå och färga håret snart också :) har vart i luleå ida igen köpt hårfärgen då, nytt botten materiel till ormarna och ödlorna, syrsor och ett twist-it curl balm. men ska gå och fixa musik nu och sen färga håre, pusstjo ;p
myysit!..

rubrik saknas

myyys i fanny stuga frn förra helgen

fan va ja saknar de! <3

big brother <3

sitter i nystrand nu och ser big brother, de är så jävulskt bra! ;) lägger upp bilder från kåbdlias i helgen då ja var där sen ska fortsätt se nu igen, ;*

vackert värre

kom typ nyss hem från skolan, skulle och ta en spruta ida för nå men fick int då ja är så förkyld (Y) ska snart fara och köpa mat i morn för kåbdalis :) och sen till farmors lägenhet och hjälpa henne packa upp saker.. bloggar mera ikv om ja orkar och får igång datan i nystrand.
ork snart it, så förbannat less på alla idioter!!
min vackra jacka, felicia du är såå duktig! ;*

shake my !

eey, har nyss vaknat igen sitter å har gryymt tråkit. ska gå och fixa mej klart snart för att fara till luleå :) men nu blir de å se big brother från igår, missa de för hockeyn men de äre fan värt för luleå är så jävla bäst!

swollen members

så jävla less nu på bloggen, går och är me felicia ist nu ;))

hiss/diss`?

har hållt på gode länge nu och fixat min nya design. är int klar me den än, ska fortsätta i morn för ja kom just på att ja har svenska prov i morn om william shakespeare. kul liv ja har.. håller på att få ett jävla bryt på bloggen snart också, alla mina inlägg sen ja gjorde den hära bloggen kmr fram nu på samma sida, å int fan gåre å fixa. NEDÅ! men nu måste ja gå och plugga lite tror ja å innan datan gå sönder ;/ hejs!

LULEÅ! <3

sho, har int orka blogga på ett tag igen. är verkligen sämt på de ;p
har jävla damp nu för att luleå gick vidare,så jävulskt bra!  men iaf så i fredags sov jag och fanny i stugan igen, var gode kul förutom att fanny somna tp 8?.. coh ja låg vaken tills 1 tror ja. igår var ja i kåbdalis och hjälpt farmor och packa, för hon ska flytta ner till älvsbyn på torsdag. sen på kvällen for ja och fanny till tobbe och var där me jocke å erik var jävligt kul. vi gick hem typ halv 4 fast ja somna halv 6 (Y) ida har ja sovit halva dan, sen vart på byn och fixat i farmors lägenhet ;d har vart sjuukt trött och ont i sakallen, höll på somna då ja satt på okey och skulle äta. men nu ska ja fortsätta se solsidan! ska lägga upp bilder sen från i helgen ;)

biilder!














bilderna från ida

sitter och pluggar nu, har engelska prov i morn.. har vart å kört skoter ida i stugan i 5 timmar, grymt kul! förutom att ja döda mitt knä å kmr få fetaste lårkakan också, men de äre fan värt för de är så jävulskt kul ;) men nu ska ja gå å plugga så ja kanske har en liten chans till ett G iaf ;/ tvätta piercinen å sen sova :)
nå skit bilder från stugan ida, måste köpa ett nytt uv-filter snart..

fix!

http://dengulabullen.blogg.se/ japp FANNY gästbloggar här nu!   linnea å bea håller på å fixar sig klar för att följa me mej på konsum,      men hon elr vi kanske bloggar mera ikväll!   CIAO<3333

hemma nu

är hemma nu igen, har varit hos linda och per ett tag sen då vi kom hem från boden :) vart riktigt nöjd me piercingen, de gjorde int nå ont, brännde bara efter ett tag. i morn så ska vi till luleå me skolan, ska först på på tingsrätt elr va de nu heter? ;d sen på teknikenshus och äta och sen på SSAB, gode thjill skola i morrn ;) men ska gå och fixa för i morn nu, tjoo!

nationellaproven

har fått tillbaka den skriftliga och läsförståelsen ida i svenska, fick fan VG på läsförsåelsen och G på den andra. trodde int ja skulle klara nån utav dom nästan ;o skulle gentligen ha idott nu. men för våran lärare var borta så vi skulle ha vikarie men man visste int att vi skulle åka skidor så vi fick sluta ist ;) ska gå och fixa mej nu innan ja ska fara till boden och sen äta. hörs sen, puss!

sjuk

orkade int blogga nå igår, låg och sov hela dagen typ. kunde int gör nått utan att de kändes som om ja skulle svimma(Y) har int gjort så mke ida vakna 8 och gick å såg big brother, de är så jävla bra! ;p har bokat tid för å pierca mej ida, ska göra de i morn i boden på totally you, grymt taggad! men nu ska ja gå och försöka äta nått, har int äti på dar ;d


skola ..

sho, är hos mamma nu så nu kan ja blogga igen :) kan berätta lite snabbt va ja har gjort i helgen. i fredags sov ja hos fanny, vi såg nå film å satt uti datan typ. igår var ja hos tobbe me fanny och jocke. och ida har ja skotta av garage take i nystrand för å få pengar till piercingen, ska ringa och beställa tid i morn! så jävulskt glad att ja äntligen ska göra de :) men nu ska jag gå och duscha och sen packa för skolan i morn ;( fyfan vill ha längre lov..

packning

färgningen igår misslyckades totalt! vart knappt nån skilnad på håre :( ska ta och köpa nå annan färg, och avfärgning till håret sen då ja har fyllt år om ja orkar, elr om ja ska ha kvar färgen som ja har nu?..
till veckan ska ja få beställa tid för och göra hål i naveln, bara ja kan fixa 150 kr i helgen typ ;d kmr int blogga så mke i helgen heller, kanske nån gång frn mobilen,har inget internet i nystrand och vet då int hur ja ska överleva ;o men nu måste ja gå och packa innan pappa kmr och hämtar jag. ska försöka hitta min hårförlängning också vette fan vart den är.. pusshej ;*

hårfärgen

ska färga håret sen ikv då ja kmr hem från gymmet, hoppas bara de blir bra! känns int direkt som om de kmr bli de ;o
kmr typ bli som den mittersta bilden?

Gnatt!

Ligger och försöker sova nu, går inge vidare ;/ så tänkte blogga lite å hoppas på att bli trött ;d I morn då ja ska fara till luleå ska ja köpa hårfärg:) ska färga ljus elr mellan brunt tror ja får se va de blir, å vet int hur de blir att färga på mitt mörka hår som ja har nu ;o ska också försöka hitta nått åt fanny i morn, för hon fyllde år i lördags men har inte hittat nått åt henne än ;o Ligger nu och kollar på min cp ödla som håller på riva terrariet tror ja, den har på nått sätt lyckats komma in bakom bakgrunden och är där och springer nu.. Tur att de går ännu bättre och sova då ödlan är och springer. Men nu måste ja försöka sova, ska fara kring 1 till luleå i morn så måste kliva upp 10 elr nå om ja ska hinna allt ;d

solat + gymme

kom hem för ett tag sen nu, har varit på gymmet och hann sola 30 min också :) har grymt mke träningsvärk i benen och magen, men de är bra för då känns de att man har tränat ;) iaf i morn så ska ja till luleå, ska fara till tandläkarn.. men sen ska ja vara på stan ett tag, vi ska ut och äta och sånt typ. sen typ kl7 ska ja vara i piteå på nå sminkgrejs kom int ihåg va de var riktigt :p  ska gå och fixa nå saker för i morn och sen se big brother :) pusstjo!

RSS 2.0